Warning: Use of undefined constant ‘DISALLOW_FILE_EDIT’ - assumed '‘DISALLOW_FILE_EDIT’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/danielbernt.dk/wp-config.php on line 36
Videoer – Daniel Bernt Jensen

Teamwork: I denne video har jeg haft en fotograf med på opgave. Det vil sige, han har stået for at filme indslaget, mens jeg stadig selv har stået for tilrettelæggelse, interview og redigering efterfølgende.
Jeg speaker indslaget.

Længere format. Her er en video, jeg har lavet i et længere format, der handler om Henriks kamp tilbage  sadlen efter et voldsomt cykelstyrt. Videoen er filmet kort før, jeg tog til Kina, og jeg har redigeret den sideløbende med at jeg studerede kinesisk.

VJ: Til dette indslag tog jeg alene ud med mit kamera for at se, hvad de nye ambulancer i Region Hovedstaden egentlig kan. Jeg har selv stået for tilrettelæggelse, interview, lys, lyd, billede, redigering og speak i indslaget.

Shortdoc: Denne video er lavet, da jeg var på udveksling i Sydkorea. Ved siden af skolegangen lavede jeg en kort dokumentar sammen med en anden udvekslingsstuderende som et bidrag til dokumentarfilmskonkurrencen “Megacities Shortdocs”.
Vi har selv tilrettelagt og filmet, mens jeg har stået for redigeringen.

Gode råd: I min praktiktid hos Region Hovedstaden havde vi et tilbagevendende koncept, vi kaldte “Tre gode råd”.
Her fik vi fagfolk til at give tre gode råd om et givent emne. I dette tilfælde til at få nok vand. Jeg har selv filmet og redigeret videoen.
Og nå ja, jeg har også lavet introen i Adobe After Effects samt komponeret og indspillet den korte guitarmelodi.

VLOG: Jeg har boet i Shanghai, Kina i to år (2017-2019), og i den periode kunne jeg ikke helt lægge kameraet fra mig. Derfor har jeg undervejs lavet nogle små videodagbøger, de såkaldte vlogs, for at give dem derhjemme et indtryk af, hvad jeg går og laver. Stilen i en vlog er mere fri end et traditionelt nyhedsindslag, og det har jeg nydt at eksperimentere med. Husk at slå undertekster til, hvis engelsk og kinesisk ikke er din stærke side.